Min portfolio

Om mig

Min digitale portfolie, er for mig en måde for mig en måde at udtrykke, hvem jeg er og hvad mine kompetencer er. Jeg vil vise forskellige projekter jeg har lavet under min uddannelse, samt vise det der giver mig den største interesse.

Om mig
Jeg er startet på mit drømmestudie som er landskabs arkitektur på Københavns Universitet. Jeg er rigtig glad for uddannelsen og for alt den viden jeg får. Jeg vil forsøge at dele mine ideer og viden, selv om de kan være ret så vilde.

Jeg er eventyrlysten og drømmer om at se mere af denne fantastiske verden. Jeg vil gerne være med til at passe på den, samtidig give andre lyst til at være med.

Jeg elsker at tage udfordringer op, og så prøver jeg så vidt muligt at få det bedste ud af selv den dårlige dag.

Jeg holder af at arbejde i teams, da det er der jeg synes vi alle kan supplere hinanden på den bedste måde, dog er der også fordele ved det selvstændige arbejde, selv om man måske ikke kommer lige så langt rundt om de forskellige problematikker.

Det jeg gerne vil med min fremtid

Jeg vil gerne hjælpe, og være med til at gøre verden til et bedre sted at være.
Jeg vil gerne arbejde med design, læring, kommunikation, planter, grøn fremtid, formidling, ude arealer, naturen, ide udvikling, og gerne i forbindelse med projekter omhandlende miljø, kultur, natur og læring.

Jeg vil gerne være udvikler, og vil engang i fremtiden gerne starte mit eget, med fokus på kommunikation, hvor funktionalitet, design, udseende og forståelse spiller sammen.

De bedste drømme er dem, vi følger