Om Mig


Min digitale portfolie, er for mig en måde for mig en måde at udtrykke, hvem jeg er og hvad mine kompetencer er. Jeg vil vise forskellige projekter jeg har lavet under min uddannelse, samt vise det der giver mig den største interesse.

Om mig
Jeg er på mit drømmestudie som er landskabsarkitektur på Københavns Universitet. Jeg er rigtig glad for uddannelsen og for alt den viden jeg får. Jeg vil forsøge at dele mine ideer og viden, selv om de kan være ret så vilde.

Jeg er eventyrlysten og drømmer om at se mere af denne fantastiske verden. Jeg vil gerne være med til at passe på den, samtidig give andre lyst til at være med.

Jeg elsker at tage udfordringer op, og så prøver jeg så vidt muligt at få det bedste ud af selv den dårlige dag.

Jeg holder af at arbejde i teams, da det er der jeg synes vi alle kan supplere hinanden på den bedste måde, dog er der også fordele ved det selvstændige arbejde, selv om man måske ikke kommer lige så langt rundt om de forskellige problematikker.

Det jeg gerne vil med min fremtid

Jeg vil gerne hjælpe, og være med til at gøre verden til et bedre sted at være.
Jeg vil gerne arbejde med design, læring, kommunikation, planter, grøn fremtid, formidling, ude arealer, naturen, ide udvikling, og gerne i forbindelse med projekter omhandlende miljø, kultur, natur og læring.

Jeg vil gerne være udvikler, og vil engang i fremtiden gerne starte mit eget, med fokus på kommunikation, hvor funktionalitet, design, udseende og forståelse spiller sammen.

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Hvis du skal have inspiration til et uderum.
Hvis du har brug for min vejleding og mine interesser og kompetencer inden for eksempel planter, biodiversitet eller design.
Hvis du skal bruge en plan for for et ude rum, og forslag til hvordan det kan håndteres.

_______________________________________________

De bedste drømme er dem, vi følger

____________________